Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Molly Malone Populair

p.a. Floris de Voogdstraat 7
4472 BR 's Heer Hendrikskinderen
Telefoon: 06-5184270
Bekijkhttp://www.mollymalone.eu

Beschrijving:
Originele afbeeldingMolly Malone is een vervolg op 10 jaar Druids, die zijn oorsprong vond in augustus 1999. Drie leden van de Druids zijn in 2010 verder gegaan met het formeren van een nieuwe band. Dat waren Jan Heijstek, Michiel de Zeeuw en Ko de Pree. De bezetting is uitgebreid met René Tiebout (gitaar/zang) en Jamie Minneboo op de drums. Veel lol maken en het publiek een leuke middag of avond bezorgen zijn de voornaamste doelen van onze band. Met elkaar hebben we een jarenlange muzikale ervaring, maar de spirit en het enthousiasme is onverminderd groot! Molly Malone is sterk publieksgericht met een verrassend repertoire. Het eigen geluid van de band heeft een hoog Iers gehalte, spreekt een breed publiek aan en nodigt uit tot meezingen en "voetjes van de vloer".

Repertoire
Originele afbeeldingDe "backbone" wordt gevormd door nummers van recente folkbands als: Sawdoctors, Levellers en The Pogues, aangevuld met Traditional Sing-along songs als: Whiskey in the Jar, Wild Rover, Drunken Sailor e.v.a. Ook maakt Molly Malone, op soms onverwachte momenten, uitstapjes naar het betere Nederlandstalige kroeglied of de opzwepende klanken van de Zydeco.

Originele afbeelding
Gezellig in de kroeg...
Waar voelt Molly Malone zich thuis? De donkerbruine intimiteit van een gezellige kroeg of pub is de ultieme omgeving! Maar ook in grotere zalen, gewoon op straat of midden in een weiland, in alles schuilt een uitdaging.