Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Hoge Hoeve Populair

Nieuweweg 4
4493 PA Kamperland
Telefoon: 0113-372570
Bekijkhttp://www.hogehoeve.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingWelkom bij de Hoge Hoeve te Kamperland. Sinds 1993 bedrijven wij, Peter en Erica Dieleman, akkerbouw op Noord-Beveland. Bij ons landbouwbedrijf runnen wij ook een stalling. Wij hebben plaats voor caravans, boten en andere voertuigen of objecten om te stallen voor een maand of langer. Wij bieden: tijdelijke stalling, seizoensstalling (van november tot 1 april) of jaarstalling. Het is mogelijk dat u b.v. uw boot elke week ophaalt om te gaan varen en/of vissen. Wij zitten vlakbij de Oosterschelde en Het Veerse Meer.

Originele afbeeldingVerder geeft Erica met veel plezier cursussen en/of workshops aan zowel kinderen als volwassenen. Creatief werken met ijzeren frames en natuurlijke materialen zoals wilgentenen, hooi, mos en bloemen gebeurt zowel in de eigen werkplaats als op locatie in heel Zeeland. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, familiefeesten, kinderpartijtjes of vriend(inn)endag.

Originele afbeeldingBij het 'witte huis' boven op de dijk hebben wij een boerderijwinkel. Wij verkopen hier Zeeuwse streekproducten (bv. zelfgemaakte jam van fruit uit eigen tuin) en groente, fruit, verse scharreleieren en aardappelen uit eigen teelt. De decoraties voor de workshop kunt in ook in onze winkel vinden. Wij maken ook werkstukken naar uw wensen.