Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Albert Heijn - Etos Kamperland  Populair

Ruiterplaatweg 5
4493 PG Kamperland
Telefoon: 0113-377550
Fax: 0113-377552
Bekijkhttp://www.ah.nl

Beschrijving:
AH Kamperland is de grootste supermarkt van Noord-Beveland. We hebben een heel nieuwe supermarkt geopend (1000 m2) die voldoet aan de wensen van de huidige consument. Zo hebben we een zeer ruim assortiment, een eigen slagerij met in de zomermaanden een zeer groot assortiment BBQ-artikelen en elke dag verse groente en brood. Ook hebben we in de winkel een groot assortiment van drogisterijartikelen.

Ook is het mogelijk om te internetten of uw e-mail te lezen op onze internetkiosk. Verder beschikken we over een zeer groot parkeerterein waarop ongeveer 75 auto`s gratis kunnen parkeren. We hebben ook de mogelijkheid om uw boodschappen thuis te bezorgen. Ook kunt u als u op vakantie naar Kamperland komt uw boodschappenlijstje doormailen en zorgen wij ervoor dat uw boodschappen klaar staan. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten in onze supermarkt en wij wensen u alvast een prettige vakantie toe.

Belangrijkste faciliteiten:
- gratis parkeerterrein
- elke dag verse groente en brood en vleeswaren
- internetkiosk
- verse bloemen
- drogisterijartikelen
- groot BBQ-assortiment
- slagerij