Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Lion Sails Holland BV Populair

Veerhaven 1b
4485 PL Kats
Telefoon: 0113-600291
Fax: 0113-600249
Bekijkhttp://www.lionsails.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingLion Sails Holland in Kats is een zeilmakerij waar vakmanschap, klantvriendelijkheid en maatwerk borg staan voor ultiem watersportplezier. De recreatieve, toer- lange afstand of wedstrijdzeiler vindt er hét zeil dat aan alle wensen en moderne eisen zal voldoen.


Originele afbeeldingDe zeilen worden geheel op maat en met de hand gemaakt, zo bent u verzekerd van het perfecte zeil, geheel afgestemd op uw boot. Er wordt gebruik gemaakt van zeildoek van het merk Contender, verkrijgbaar in diverse topkwaliteiten.

Bij Lion Sails Holland gaan service, garantie en persoonlijk contact hand in hand. Uw ervaring als zeiler gecombineerd met onze ruim 40 jaar ervaring in watersport en zeilmakerij zorgen er voor dat u een perfect en op maat gesneden zeil krijgt.


Originele afbeeldingOok voor reparatie van uw zeilen, ongeacht of dit een Lion Sails is of niet, kunt u bij ons terecht. Ook daarin leveren wij de kwaliteit die u van een goede zeilmakerij mag verwachten.

Laat de wind niet uit uw zeilen nemen door met minder genoegen te nemen. Met een zeil van Lion Sails Holland haalt u kwaliteit in huis en mag u gezien worden!