Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Van der Rest Nautic Populair

Veerhaven 3
4485 PL Kats
Telefoon: 0113-600270
Fax: 0113-600356
Bekijkhttp://www.vdrest.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingMaak kennis met de veelzijdigheid van van der Rest. Zo kunt u met uw jacht terecht in onze jachthavens in Kats en Wemeldinge. Wellicht voor een zomerligplaats of als passant bij een tocht door de Oosterscheldewateren. Onze havens worden in het bijzonder gewaardeerd vanwege de centrale ligging aan de Oosterschelde. Vanuit onze havens kunt u prachtige dagtochten maken naar de Oosterscheldedam, Bruinisse, het Zoommeer en het Veerse Meer. Ook kunt u in deze havens gebruik maken van de vele andere faciliteiten, waaronder uitgebreide stallings-, reparatie- en onderhoudmogelijkheden. Van der Rest Nautic Marina beschikt over een moderne botenlift tot 40 Ton.

Originele afbeeldingVan der Rest Nautic Marina is klein en rustig maar zeker zo gezellig. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger. De haven voert de Blauwe Vlag en wellicht het allerbelangrijkst, hij ligt direct aan open water en is centraal gelegen in de Oosterschelde.
In de haven kunt u gebruik maken van onze uitgebreide jachtwerf en eveneens zijn op de haven een restaurant, zeilmakerij en een jachtenmakelaar gevestigd.

Originele afbeeldingVan der Rest Nautic Marina biedt u:
* Ruime haveningang
* Directe verbinding met de Oosterschelde
* Zuiver zwemwater
* Toilet- en douchegelegenheid
* Was- en drooggelegenheid
* Ruime gelegenheid om uw huisdier uit te laten
* Milieustraat
* Tennisbaan
* Jeu de Boules baan
* Barbecue
* En dit alles in een natuurrijke omgeving

Onze ervaring en know-how op het gebied van Glasvezel Versterkte Kunststoffen stellen ons in staat vrijwel elke gewenste constructie uit te voeren. Daarom kunnen wij aan veel individuele wensen tegemoet komen. Om bijvoorbeeld een uiterste te noemen; we hebben zelfs replica's van beelden vervaardigd. Wij weten veel van wat er allemaal met GVK's mogelijk is. Daarom zijn wij in staat om originele oplossingen te vinden voor problemen waar men met andere materialen moeilijk uitkomt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.