Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Duikwacht Zeeland Populair

Oost Zeedijk 6/B
4486 PN Colijnsplaat
Telefoon: 06-53754829
Bekijkhttp://www.duikwacht.nl

Beschrijving:
Duikwacht Zeeland, gevestigd te Colijnsplaat is gespecialiseerd in o.a.:
• 24 uurs duikservice voor beroeps- en recreatievaart
• Alle constructiewerken in metaal en bouw
• RVS laswerk
• Opsporen & bergen van verloren vistuig
• Vrijmaken geblokkeerde scheepsschroeven
• Video en SI-rapportage
• Timmer en tegelwerken
• Inhuurkracht bij tekort aan varend personeel
Originele afbeelding
Berging:
Door de jarenlange ervaring als duiker én beroepsvisser kent Dries van Weenen als geen ander de problematiek van verloren tuig, geblokkeerde schroeven en inspectie van het onderwaterschip. Wij werken ook ten behoeve van de pleziervaart aan en op het water.
Duikonderzoek met video en communicatie behoort tevens tot onze mogelijkheden. De nieuwe boot is een Arvor 23, uitgerust met moderne scheepselectronica en als thuishaven Colijnsplaat.
Originele afbeelding
Constructiewerken
Wij voeren werken uit zowel bij u thuis, als in werkplaatsen, havens, loodsen, aan boord van schepen, enz.. Met onze volledig ingerichte servicebus staan wij klaar voor elk karwei. Ook in thuisconstructies zijn wij thuis. Voor alle timmerwerken en b.v. een douchecel of keuken die dringend aan renovatie toe is, bent u bij ons aan het goede adres.Van een oude garage maken wij een fraaie, moderne keuken en ook voor de aanleg van rioleringswerken kunt u een beroep doen op Duikwacht Zeeland.
Originele afbeelding
Industriële instructie:
Verder verzorgen wij industriële sanitaire installaties van een eenvoudige wasplaats tot en met complete vloerverwarming. Voor grote en kleine betonconstructies kunt u bij ons terecht en ook reparaties en onderhoud van havenfaciliteiten, zowel boven als onder water, behoren tot onze specialiteiten. Eigenlijk doen wij te veel om op te noemen. Zie voor meer informatie onze website.