Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Kapsalon Miranda`s Hairdesign Populair

Veerweg 58
4493 AT Kamperland
Telefoon: 0113-376099
Bekijkhttp://www.mirandashairdesign.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingWelkom bij kapsalon Miranda`s Hairdesign. We zijn onze salon in 1996 in Kamperland begonnen en inmiddels is onze kapsalon flink uitgebreid met een schoonheidssalon en spray-tan cabine. Ons team bestaat uit Miranda, Annelies, Marissa en Michelle. We werken op afspraak en op woensdagavond zijn wij geopend tot 21:30 uur.


Originele afbeeldingMiranda’s Hairdesign is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. In onze salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen: van puntjes knippen en goede produktadviezen t/m speciale hairdesigns. Het is mogelijk om online een afspraak te maken.

Originele afbeeldingOnze specialiteit is kleuren en het plaatsen van extensions. De nieuwste rage is spray tanning. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo’n 10 minuten. Wij maken gebruik van de merken Redken, Sothys en Great lengths extensions. Bent u nieuwsgierig naar onze salon? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak.