Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Kwekerij Van Maldegem Populair

Provincialeweg 8
4484 NG Kortgene
Telefoon: 0113-301431
Bekijkhttp://www.kwekerijvanmaldegem.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingKwekerij van Maldegem is actief op het gebied van tuin, dier en hengelsport. Wij zijn typisch een bedrijf dat zich aanpast aan de veranderingen op ons mooie eiland.

Flowerpouches
Oorspronkelijk gestart als landbouwbedrijf hebben we ons gespecialiseerd in de teelt en verkoop van flowerpouches en waren daarmee de eerste in Nederland. Originele afbeeldingDat is nog steeds één van de belangrijkste en mooiste produkten van Kwekerij van Maldegem, waaraan we veel aandacht besteden in de eigen kwekerij.

Hengelsport op Noord-Beveland
Daarnaast heeft Noord-Beveland inmiddels een grote status opgebouwd als watersporteiland en is het een echt eldorado voor de groeiende groep hengelsporters.

Nieuwe winkel
Originele afbeeldingDoor de grote vraag op het gebied van hengelsport, diervoeding en tuin hebben wij in 2007 onze nieuwe winkel geopend. Een beetje verscholen aan de achterkant van het bedrijf, maar gelukkig weten steeds meer liefhebbers de pad te vinden. Wij nodigen u graag uit om onze winkel te bezoeken. Op deze nieuwe internetsite kunt u zich alvast oriënteren op onze produkten. Let op de speciale seizoensaanbiedingen!