Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Waterfront Jachtcharter Populair

Veerdam 5
4484 NV Kortgene ZL
Telefoon: +31 111 672 890
Bekijkhttp://www.jachtcharter.com

Beschrijving:
Originele afbeeldingWaterfont Jachtcharter is opgericht in 2007 en sinds 17 maart 2014 gevestigd op de haven van Delta Marina. De voormalige havenmeesterwoning aan de Veerdam 5 is omgebouwd en uitgebreid tot een professioneel verhuurkantoor voor zeiljachten, motorjachten, open zeilboten en sloepen. Wij hebben inmiddels 12 kajuitzeiljachten, 5 open zeilboten zoals Randmeer en Valk, 6 Linssen Motorjachten en 7 sloepen beschikbaar voor de verhuur.

Originele afbeeldingDaarnaast hebben wij een officiële CWO vaarschool voor zeiljachten en motorjachten. Wij leiden u graag op voor het Diploma kajuitjacht zeilen I, II en III, Kielboot I, II en III of voor het diploma Motorboot I, II en III. Daarnaast geven wij ook cursussen havenmanoeuvres, rondje buitenom, voorbereiding Middellandse Zee en wedstrijdtraining.

Originele afbeeldingTenslotte verzorgen we geheel op maat vaarevenementen op het Veerse Meer of Oosterschelde voor families, groepen of bedrijven tot 80 personen. Dit alles compleet met catering indien gewenst. Waterfront is 7 dagen in de week geopend. In de winterperiode zijn wij alleen in het weekend gesloten. Kijk voor meer informatie ook op onze website.