Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Delta Yacht Populair

Jachthavenweg 5
4486 CZ Colijnsplaat
Telefoon: 0113-695776
Fax: 0113-695769
Bekijkhttp://www.deltayacht.com

Beschrijving:
Originele afbeeldingDelta Yacht is een jachtwerf met een breed aanbod op watersportgebied. U vindt ons achterin de ruime jachthaven van Colijnsplaat gelegen aan natuurreservaat de Oosterschelde.
Het kantoor vindt u op het werfterrein. In ons magazijn vindt u alles wat u voor het onderhoud van u boot nodig heeft. Ons personeel heeft ruime ervaring op watersportgebied en kan u met raad en daad bijstaan. Het kantoor en de werf zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 12.45 tot 17.00 uur. Op zaterdag is alleen het kantoor geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op zondag gesloten. Naast het werfterrein staat de inmiddels beroemde replica van de Romeinse Nehalenniatempel. Een bezoek aan Colijnsplaat is altijd de moeite waard.
Originele afbeeldingMet onze 40-tons mobiele kraan heffen wij uw jacht vakkundig uit de haven. Op de werf en in onze verwarmde botenwerkplaats verrichten wij alle mogelijke werkzaamheden aan uw jacht. Een specialisatie van ons bedrijf is de osmosebehandeling met het zogenaamde HotVac-systeem dat leidt tot een aanzienlijk kortere en beter gecontroleerde behandeling. Voor het winterseizoen beschikken wij over een verwarmde loods van 1800 m2 en ruim 5000 m2 buitenberging voor stalling van uw jacht.

Originele afbeeldingFaciliteiten● kantoor met magazijn● makelaardij● leveren en inbouwen van alle electronica● schadereparaties in hout, staal en polyester● osmosebehandeling mbv het hotvac systeem● inbouwen van boegschroeven (official Vetus dealer)● schilderwerken en timmerwerkzaamheden (teakdekken)● onderhoud, reparatie en revisie van diesel- en benzinemotoren● winterberging, hijswerkzaamheden en onderwaterschipbehandelingen
Kortom, alles voor uw jacht, uitsluitend de beste produkten en afspraak is afspraak!