Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Frisia Rondvaarten Populair

Bronsgeestweg 16
4697 RT St-Annaland
Telefoon: 0166-654321
Bekijkhttp://www.frisiarondvaarten.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingFrisia rondvaarten organiseert vanaf 1 april t/m 1 november rondvaarten, dagtochten, natuurtochten en rondje pontje oversteken vanaf Kamperland en Zierikzee.

Tevens is het schip te charteren voor bedrijfsfeesten, familiefeesten, ouderenreizen, zeehondensafari`s en korte rondvaarten.

Originele afbeeldingHet schip is rolstoeltoegankelijk, heeft een mindervalidentoilet en -lift en heeft 200 binnenzitplaatsen, 50 plaatsen in de partytent en 125 op het bovendek. Het schip mag maximaal 375 gasten vervoeren en 50 fietsen.

Het schip voldoet aan alle eisen van scheepvaartinspectie. Heeft nieuwe milieuvriendelijke motoren waardoor het varen in het nationaal park Oosterschelde nog schoner kan.

Originele afbeeldingWenst u een natuurtocht, vaartocht of fietsoversteek en denkt u aan het mileu, denk dan aan Frisia rondvaarten.

Voor verdere informatie en het zomerprogramma zie www.frisiarondvaarten.nl
E-mailadres: info@frisiarondvaarten.nl

Honden aan de lijn zijn toegestaan. Wij hebben verrekijkers en informatieboekjes Oosterschelde aan boord. Pinnen is mogelijk. Op alle vaartochten wordt er in het Nederlands en Duits uitleg gegeven.