Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Stalhouderij de Kok Populair

Zuiddijk 8
4486 RC Colijnsplaat
Telefoon: 06-17256362
Bekijkhttps://sites.google.com/site/stalhouderijdekok/12

Beschrijving:
Stalhouderij de Kok: voor huifkartochten, buitenritten en ponyrijles.

Originele afbeeldingStalhouderij de kok is een kleinschalig paardenbedrijf dat is ontstaan uit liefde voor het paard en dan in het bijzonder het fjordenpaard. We zijn gevestigd aan de Zuiddijk 8 in Colijnsplaat. Schitterend gelegen aan natuurgebied het Bokkegat wat tevens de weide is voor de paarden. De stallen staan op minicamping Vlietenburg. Dat is dus kamperen tussen de paarden.

Originele afbeeldingStalhouderij de kok heeft twee huifkarren waarmee gezellige tochten gemaakt kunnen worden. De grootste huifkar is ook geschikt om rolstoelen in mee te nemen. Deze wagen kan geheel worden afgesloten zodat ook met wat minder weer een fijne tocht gemaakt kan worden. In de zomer organiseren we iedere week een pannenkoektocht. Natuurlijk mogen de kinderen op de bok naast de koetsier. Tijdens de tocht wordt een stop gemaakt bij de stallen waar we heerlijk pannenkoeken gaan eten. Ook mogen de kinderen dan nog een ritje op de pony maken.

Originele afbeeldingVerder verzorgen we bijna dagelijks buitenritten. We rijden vaak door de inlagen en langs de Oosterschelde waar we regelmatig vergezeld worden door bruinvissen. De buitenritten zijn voor ruiters met ervaring en variëren van 1 uur tot een hele dag. Op de dagtochten gaan we met maximaal 8 paarden en we hebben 3 verschillende routes. Dus in drie dagen kun je te paard het hele eiland verkennen.

Ook geven we ponyrijles aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. De lessen zijn in kleine groepjes zodat er voor ieder voldoende aandacht is. Voor beginners doen we buitenritjes met een begeleider op de fiets die de pony vasthoudt.
Voor de allerkleinste ruitertjes is er een mogelijkheid om met hun ouders en een pony een wandeling te maken over ons mooie eiland.
Voor alle ritten geldt: reserveer tijdig!