Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Het Ezelhuis Populair

Kantoor: Veerweg 1a
Jacobadijk 10
4493 PM Kamperland
Telefoon: 0113-372830 / 06-28888087
Bekijkhttp://www.ezelhuis.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingHet Ezelhuis te Kamperland is sinds 2008 een groot succes. Wij werken jaarrond. Vanuit het mooiste plekje van Noord-Beveland, op boerderij en minicamping Catharina Maria Hof, verzorgen wij diverse activiteiten met onze grote kudde ezels waaronder enkele Franse langharige reuzenezels. Ezels zijn bijzondere dieren die met uitstek geschikt zijn voor het maken van wandeltochten met het hele gezin. Kinderen van 4-8 jaar kunnen plaatsnemen op de ezel. Twee keer per week, op woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur en zaterdagochtend van 10.30 - 12.30 uur organiseren we de Grote Ezelwandeling waar iedereen zich voor kan aanmelden. Wij wandelen over prachtige (deels onverharde) wegen en langs het Veerse Meer. Tijdens het seizoen wandelen we vaker. De kosten zijn 12,50 – 15,00 euro p.p. incl. sap en koek.

Originele afbeeldingNaast de wandelactiviteiten organiseren we ook workshops ezelen alwaar u versteld zult staan van de wondere wereld van ezels. Deze workshop bestaat uit het verzorgen van de ezels, contact maken met ezels en een korte wandeling. Ondertussen zal uw gastvrouw met veel enthousiasme allerlei wetenswaardigheden vertellen! De workshop duurt ruim een uur en kost € 12,50 p.p. incl. koffie/thee en koek. Deze kan doorlopend geboekt worden. Minimale deelname 2 personen. Ook bij slecht weer kan deze doorgaan!

U kunt bij het Ezelhuis ook terecht voor onze speciale picknickwandelingen voor eigen gezelschap zoals uw gezin, met vrienden of collega’s. Meerprijs € 7,50 - € 12,50 p.p. Wij verzorgen dan een picknick aan het Veerse Meer met uitzicht op Veere. De ezels staan dan naast u te grazen. De perfecte ambiance om maximaal te genieten!
Wij verzorgen ook uw personeelsuitje bijvoorbeeld als teambuildingsmoment. Daarnaast kunnen wij ook een kinderfeestje of familiefeest op maat verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Originele afbeeldingAls u geen genoeg kunt krijgen van onze ezels zijn er ook mogelijkheden om te overnachten op de minicamping. Op de camping zijn een aantal trekkershutten en u kunt ook een eigen tent, caravan of camper meebrengen! Biologische groente uit eigen tuin zijn in het winkeltje verkrijgbaar.

In de winter staan de ezels regelmatig aan de Ruiterplaatweg tegenover de grote supermarkt naast de brandweer. Wij verzorgen ook daar activiteiten.

Wij werken alleen op afspraak, aanmelden via telefoon of e-mail!
Honden niet toegestaan. Wij zijn rolstoeltoegankelijk! Alleen contante betalingen.
Contactpersoon: Bianca Plune
E-mail: info@ezelhuis.nl
Mobiel: 06-28888087