Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Five Star Farm Populair

Baas Huisweg 11
4493 NE Kamperland
Telefoon: 0113-371972
Bekijkhttp://www.fivestarfarm.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingWelkom bij Five Star Farm – de eerste speel-leerboerderij van Zeeland. Beleef het boerenbestaan op een nostalgische wijze in al zijn facetten. Wij bieden een totaalervaring met zowel ontspanning als inspanning op het platteland. Rust en ruimte vindt u hier in overvloed terwijl er voor de kinderen op en rond de boerderij altijd wel iets te beleven valt.

Originele afbeeldingDe overdekte speeltuin bevindt zich in de grote schuur die helemaal in countrystijl is ingericht en zo bijdraagt aan het prikkelen van de kinderfantasie. Net buiten het rumoer van het speeltoestel, aan de andere kant van de schuur bevindt zich de Country Smulhoek waar u via de openslaande deuren meteen kunt plaatsnemen op het beschutte en zonnige terras met prima zicht op de skelterbaan, trampoline, grote zandbak en een speelveld.

Originele afbeeldingDe Five Star Farm is een gemend bedrijf waar zowel akkerbouw als veeteelt plaatsvindt. Een belangrijk speerpunt bij alle activiteiten is het oog hebben voor natuur en milieu. Door u als bezoeker te vertellen over onze aanpak maken we de samenhang graag aan u duidelijk. Verder is er nog een Info-Doecentrum, een minicamping, vinden er bierproeverijen plaats en is er de mogelijkheid voor kinderfeestjes. Kortom, te veel om op te noemen. Kom kijken en laat u verrassen in onze prachtige Zeeuwse polder!

E-mailadres: info@fivestarfarm.nl