Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Jagklub Populair

Haven 5
4493 BJ Kamperland
Telefoon: 0113-376302
Bekijkhttp://www.jagklub.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingAan de Uithaven in Kamperland treft u de Jagklub. Het betreft hier een wel heel bijzonder restaurant, gevestigd op de verdieping van het watersportgebouw. Het is bijzonder in vele opzichten. Door het unieke buitenterras, het magnifieke uitzicht over de haven en de polders en niet in de laatste plaats door de inrichting. Door de voorliefde van de initiatiefnemers voor Afrika is het restaurant namelijk geheel in Afrikaanse stijl ingericht. De bijzondere bar, tafels en stoelen zijn zelfs in Afrika gemaakt en ook "woeste koppen" aan de muur spreken voor zich.


Originele afbeeldingHet speciale buitenterras wordt 's winters verwarmd en zal ook dan een comfortabele plek bieden om te vertoeven. Men kijkt vanaf het terras niet alleen uit over de aangrenzende jachthaven. Op deze hoogte kijkt men namelijk ook kilometers ver de polder in. De ambiance op het terras, in het restaurant en rondom de bar zijn erg uniek, u zult dat zelf ervaren bij een bezoek aan de Jagklub. Regelmatig wordt dit nog versterkt door speciale avonden met live-muziek.

Originele afbeeldingEen bezoek aan de Jagklub kan op diverse manieren gecombineerd worden met andere attracties/activiteiten op de Uithaven van Kamperland, zoals een bezoek aan het Zeeuws Planetarium of Lasergame Zeeland Neem contact op om de diverse arrangementen en groepsmogelijkheden te bespreken. De openingstijden zijn op maandag, woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Op dinsdag is de Jagklub gesloten.