Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Hoeve Hofwijk Populair

Hofwijkweg 1
4493 NV Kamperland
Telefoon: 0113-370481
Fax: 0113-370818
Bekijkhttp://www.hoevehofwijk.nl

Beschrijving:
Welkom op minicamping Hoeve Hofwijk. Originele afbeelding
Wij zijn onze camping gestart in 2008 en ons uitgangspunt was en is nog steeds om alles voor onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Onze camping is autovrij. Voor kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig. Ook uw hond is welkom bij ons. Met onze ruime plaatsen van 150 m², allen voorzien van 16 ampère stroom, water en vuilwaterafvoer.

Originele afbeeldingOns luxe toiletgebouw met 10 privé badkamers, waarvan er 2 voor invaliden. Gratis wifi en met onze koffie en theeschenkerij erbij, waar u verse gebakken broodjes op kan halen of u zelf kan verwennen met een ontbijt. In 2011 zijn we uitgeroepen tot de beste minicamping van Zeeland en ook de eerste van Noord-Beveland die hiervoor is genomineerd, dit is voor ons de kroon op ons werk.

Originele afbeeldingWe hebben 2 Bed&Breakfast appartementen van ieder ± 45 m² met goede bedden en mogelijkheid om koffie of thee te zetten, internet, tv, luxe ruime badkamer. Vanaf onze camping zijn de plaatsen Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen goed te bereiken. Ook vele fietsroutes lopen over ons mooie eiland, vlak langs de zee of dwars door de polder. Ook voor de wandelliefhebber zijn er mooie routes om te lopen.