Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

RCN de Schotsman Populair

Schotsmanweg 1
4493 CX Kamperland
Telefoon: 0113-371751
Fax: 0113-372490
Bekijkhttp://www.rcn.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingRCN de Schotsman ligt in de beschutting van een mooi bosgebied aan de rand van het Veerse Meer. Met een scala aan (water)sport- en recreatiemogelijkheden. Of lekker ontspannen genieten van een prachtig uitzicht. Speciaal voor de kleintjes is er een apart parkstrand, een afgeschermd gedeelte waar ze eindeloos kunnen spetteren en spelen. Ons zeer moderne en verwarmde openluchtzwembad heeft verschillende (kinder)bassins, jetstream en een paar superglijbanen.


Originele afbeeldingWilt u een dagje naar het strand dan vindt u de Noordzee op slechts 2 kilometer afstand. Wij zorgen voor het vervoer. Onze recreatietrein rijdt van half juli tot half augustus 2x per dag naar het Banjaardstrand en weer terug. Wie mee wil doen aan de activiteiten van ons recreatieteam, laat zich ophalen door het treintje. Dit team verzint iedere dag iets nieuws. In de directe omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. RCN de Schotsman ligt direct naast het grootste natuurgebied van Noord-Beveland. In het hoogseizoen kunt u daar onder leiding van een deskundige gids mooie en interessante wandeltochten maken. Al fietsend bewondert u het landschap.

Alle kampeerplaatsen zijn circa 100m2 en hebben alle 10 ampère stroomaansluiting. Tevens hebben wij comfortplaatsen, deze beschikken over een 16 ampère stroomaansluiting, wateraansluiting, waterafvoer en kabeltelevisie. Op RCN de Schotsman kunt u 6- en 8-persoonsbungalows (enkele met sauna of aangepast voor gehandicapten), luxe 4-persoonsappartementen (direct aan het water) en 4 tot 6-persoonsstacaravans huren. Tevens verhuren wij 4-persoonszwerfhutten. Voor meer specifieke informatie en prijzen verwijzen wij u graag naar onze internetsite.

Originele afbeeldingBelangrijkste faciliteiten:
Verwarmd openluchtzwembad (geopend 28 april tot 11 september), receptie, restaurant, snackbar, croissanterie, supermarkt, wasserette, recreatiezaal, recreatieteam (tijdens weekenden en schoolvakanties van april tot november), internet en hotspot op de receptie, parkstrand met zwemgelegenheid, speeltoestellen, bibliotheek, spel-o-theek, fossielenveld, tennisbanen, tafeltennis, sportveld, midgetgolfbaan, skateboardbaan, verhuur fietsen en skelters, verhuur surfplankkluizen, verhuur zeilboten, kano's, kajaks en surfplanken (hoogseizoen), trailerhelling, botenstalling, botensteiger, windsurfschool, surfboetiek, Surf-Inn, zeilschool, telewaterskibaan (naast het centrum).

Het recreatiecentrum is het gehele jaar geopend. In de winter (november tot en met maart) zijn alle faciliteiten gesloten.