Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping Hoeve Bouw en Plantlust Populair

Oosthavendijk 2
4493 BK Kamperland
Telefoon: +31 (0)6-27155270
Bekijkhttp://www.fpijnenburg.nl

Beschrijving:
Welkom op Hofstede Hoeve Bouw en Plantlust

Op Bouw en Plantlust heeft u verschillende mogelijkheden voor recreatie.

Originele afbeeldingWij ontmoeten u graag op onze schitterend gelegen minicamping gelegen net buiten het dorp Kamperland. Ontdek hoe u met uw caravan of tent een heerlijke vakantie kunt beleven op onze monumentale Hofstede, die ook te bezichtigen is. We hebben ruime plaatsen voorzien van elektriciteit en luxe plaatsen met wateraansluiting en riolering. Ook kunt u terecht voor seizoenplaatsen.

Vakantiehuis en appartementen:
Originele afbeeldingOp onze Hofstede hebben we twee appartementen: POLDERZICHT en VIJVERZICHT. Deze zijn gebouwd in onze karakteristieke, rietgedekte Zeeuwse boerenschuur.
Dit zijn een van de weinige schuren die nog origineel met riet gedekt zijn. De verblijven zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Beide verblijven stralen een enorme rust en ruimte uit naar de polder toe of naar de vijver. Elk appartement heeft de unieke eigenschap dat alle originele spanten nog te zien zijn omringd met een moderne afwerking.
Beide appartementen hebben beneden 3 slaapkamers 1 beneden en 2 boven. Op elke etage een badkamer en de slaapkamers zijn voorzien van 1 pers. boxspringbedden.
Overal ligt laminaat is er een tv etc en in de open keuken is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie. Onze appartementen zijn huisdier- en rookvrij.

Midgetgolf:
Originele afbeeldingZin in een rondje midgetgolf dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben een 18-hole midgetbaan waar u naar hartenlust een ronde kunt spelen. Voor volwassen een leuke bezigheid, voor kinderen een beleving. Zelfs voor de allerkleinste hebben we speciale mini-sticks. Tussentijds kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, frisdrank of een kleine versnapering zoals friet met snack, ijsje.
Op ons zonnig terras hebben we een uitzicht naar de tuin en op de dieren (herten, kippen en pauwen). Voor de kinderen is er dan alle tijd om lekker op de trampolines te springen of op de skelters een rondje te rijden. Naast midgetgolf kunt u ook handboog, blaaspijp en luchtbuks schieten op de speciale banen. Zeker voor kinderen is dit erg in trek, denk maar eens aan Robin Hood. Dit schieten gebeurt alleen onder begeleiding.