Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping “De Vlasschelf” Populair

Baashuisweg 2
4493 BV Kamperland
Telefoon: 0113-371361

Beschrijving:
Originele afbeelding
Gewoon lekker kamperen en genieten van de rust en de natuur, op een gezellige minicamping vlakbij het dorp en toch gelegen midden in de natuur, kom dan naar “De Vlasschelf”. De naam “De Vlasschelf” is gekozen omdat in de loodsen waar nu boten en caravans worden gestald vroeger het vlas werd opgeslagen. Tegenwoordig gaat het vlas direct van het veld naar de fabriek waar er linnen van wordt gemaakt.

Onze camping ligt dus vlakbij het dorp zodat de winkels en restaurants op loopafstand zijn. Fanatieke watersporters kunnen in Kamperland hun hart ophalen bij de jachthaven, het surfcentrum of de waterskibaan aan het Veerse Meer (op 1 km afstand). Het Noordzeestrand ligt op ongeveer 3 km van onze camping, onze vaste gasten gaan meestal op de fiets naar het strand.

Onze camping heeft ruime staanplaatsen voor caravan of tent met electra. Verder zijn er speciale verharde camperplaatsen eveneens voorzien van electriciteit. Schone sanitaire voorzieningen en een aparte keuken voor het afwassen en het wassen van groente. Ruime speelmogelijkheden voor de kinderen. Veel ruimte om te vliegeren. In een schuur op het erf is een recreatieruimte ingericht om te tafeltennissen, te darten of andere spelletjes te doen. Ook uw huisdier is van harte welkom, mits aangelijnd. Wilt u genieten van het mooie Noord-Beveland met zijn weidse landschap, de rustige polderwegen en dijken, de dorpjes en de fietsvoetveren dan is onze camping een prima uitgangspunt om de streek te voet of per fiets te ontdekken. Op het terrein van de Bierbrouwerij van Kamperland start het Kamperlands natuurwandelpad. Een wandeling van 5,2 km die langs onze camping loopt.

“De Vlasschelf” heeft stallingsruimte voor boten, caravans, catamarans en campers zowel binnen als buiten voor de zomer en/of de winter. In het zomerseizoen is stalling per week mogelijk. Ook verhuren wij trailers en verzorgen wij het vervoer van en naar de jachthaven.

Graag tot ziens bij
Adrie en Wilma Dieleman