Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping de Willemhoeve Populair

Provincialeweg 3
4494 NA Geersdijk
Telefoon: 0113-302956
Bekijkhttp://www.willemhoeve.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingNoord-Beveland is een polderlandschap waar rust en ruimte heerst. Het weidse landschap is de moeite waard en uitstekend vanaf de Willemhoeve te verkennen te voet of op de fiets. Strand en zee in het westen. (5km vanaf de Willemhoeve). In het noorden, aan de Oosterschelde, een prachtig natuurgebied met unieke inlagen. Het Veerse Meer in het zuiden. De Willemhoeve ligt in de Willempolder (vernoemd naar stadhouder Willem V) aan het Veerse Meer, nabij het dorpje Geersdijk. De boerderij, gelegen in de beschutting van twee binnendijken, grenst aan de landerijen met akkerbouwgewassen. Vanaf de boerderij hebt u een mooi uitzicht over een uniek stukje Noord-Bevelands polderlandschap. (ingepolderd in 1771).

Originele afbeeldingDe mogelijkheid bestaat om via een pad (1km) dwars door deze landerijen naar het Veerse Meer te wandelen. Aan het eind van dit pad, achter de dijk, liggen de Middelplaten, een broed-en nestelplaats voor duizenden watervogels, o.a. aalscholvers. Loopt u over de dijk of via het fietspad in westelijke richting dan komt u bij het Geersdijkse kaaitje, voorheen was dit een getijhaventje van waaruit de landbouwproducten werden verscheept, nu een aanlegsteiger voor pleziervaartuigen. Naast het haventje ligt een strandje wat ideaal is voor recreatie met kinderen.

Originele afbeeldingBelangrijkste faciliteiten
Door de centrale ligging op het “eiland” zijn de grotere dorpen, waar verschillende winkels en horecagelegenheden te vinden zijn, goed en eenvoudig te bereiken. Kamperen op de Willemhoeve is vakantie op een ruime plaats voor uw tent of caravan op een door bomen beschutte kampeerweide (geen vakjes) met nieuwe sanitaire voorzieningen.