Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping Zorgboerderij Catharina Maria Hof Populair

Jacobadijk 10
4493 MZ Kamperland
Telefoon: 0113-373030/06-12355112
Bekijkhttp://www.catharinamariahof.nl

Beschrijving:
De zorgboerderij Catharina Maria Hof is een akkerbouwbedrijf, waar we graan, suikerbieten, mais en luzerne verbouwen. Op de ruime camping zijn er twee kampeervelden beschikbaar voor in totaal 25 eenheden, daarvan zijn er een aantal bezet door seizoensplaatsen en luxe kampeerbungalows voor de verhuur. Het kampeerterrein is autovrij en bevindt zich in een stille, nog echt donkere polder. Er is veel kleinvee (o.a. schapen, kippen, pauwen, konijnen, hond en katten) op de boerderij en er valt voor jong en oud van alles te zien, te beleven en te smullen: biologisch geteelde aardbeien, groenten en kruiden zo uit de tuin in de pan/op uw bord!

Voorzieningen
Toiletten en douches zijn rolstoeltoegankelijk. Warm water beschikbaar zonder gedoe met douchemunten! De toiletvoorzieningen liggen aan een levendig plein, waar de afwas gedaan kan worden onder toeziend oog van diverse huisdieren.

Zorgboerderij
Gedurende vier dagen per week bieden we een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding bestaat uit het verzorgen van de dieren, allerlei onderhoudswerkzaamheden op en om het erf, in de biologische groente- en kruidentuin werken, of gewoon lekker in 't zonnetje zitten.