Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping Klaverwijk Populair

Klaverweg 1
4486 PV Colijnsplaat
Telefoon: 0113-695323
Bekijkhttp://www.klaverwijk.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingPluk het geluk, op camping Klaverwijk. Even ontsnappen aan het hectische hedendaagse leven? Dat kan… op Klaverwijk, de boerderijcamping in het Noord-Bevelandse polderland. Gelegen in het groene hart van Zeeland vindt u hier een unieke gelegenheid om helemaal tot uzelf te komen. Maak kennis met een ongekende rust op een plek, zo stil, dat u de strohalmen kunt horen groeien…
Op mini-camping Klaverwijk kunt u de zorgen van alledag even helemaal vergeten. Uiteraard is genieten van de rust niet de enige reden om voor deze camping te kiezen. Zo biedt de ligging tussen het Veersemeer en de Oosterschelde uiteenlopende mogelijkheden voor liefhebbers van de watersport. Of het nu gaat om een gezellig dagje strand of een middagje vissen, met Klaverwijk als vertrekpunt kan het allemaal. Fanatieke watersporters kunnen bovendien terecht bij duiksportlocaties of in het surfcentrum, dat zich in de nabije omgeving bevindt.

Originele afbeeldingWellicht wilt u de recreatie aan het water zo nu en dan eens afwisselen met een interessant uitstapje naar een leuke stad. Door de centrale ligging van de camping zijn er talloze leuke trips mogelijk naar stadjes als Veere, Goes, Middelburg of Zierikzee. Van een dagje Miniatuur Walcheren tot een bezoek aan Neeltje Jans, het is allemaal mogelijk vanuit uw verblijfplaats. Ook het prachtige Belgie ligt binnen uw bereik: zo bent u bijvoorbeeld slechts vijftig kilometer verwijderd van het pittoreske Brugge, een toeristische trekpleister bij uitstek.
Trekt u zich liever terug op de camping? Ook dan biedt Klaverwijk uitkomst. In de schuur van de boerderij is namelijk een uitgebreide recreatieruimte aangelegd. Al naar gelang van uw voorkeur kunt u hier languit voor de tv liggen, of actief deelnemen aan een spel tafeltennis, badminton of basketbal. Natuurlijk is ook met de kleintjes rekening gehouden: op diverse speelvoorzieningen kunnen zij naar hartelust ravotten en voor hun veiligheid – en uw rust – is het campingterrein autovrij.

Originele afbeeldingKiest u voor kamperen in een ruime, rustige omgeving? Stelt u belang in gezelligheid en integriteit? Pluk dan uw geluk en kies voor camping Klaverwijk.