Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Camping de Paardekreek Populair

Havenweg 1
4484 NT Kortgene
Telefoon: 0113-302051
Fax: 0113-302280
Bekijkhttp://www.ardoer.com//paardekreek

Beschrijving:
Originele afbeeldingGenieten van het water staat op de Paardekreek voorop. De meeste plaatsen bieden uitzicht op het Veerse Meer en vanaf de camping kun je zo het water op met boot of surfplank. Steigerplaatsen voor de grotere boten, trailerhellingen en surfplankstalling, aan alle voorzieningen is gedacht. De beginnende en gevorderde watersporter voelen zich op de Paardekreek prima thuis. Natuurlijk is het ook mogelijk zomaar te genieten van het water en de natuur rondom de camping. In en langs het Veerse Meer liggen diverse natuurgebieden met talloze vogelsoorten. Heerlijk om hier al fietsend of wandelend van te genieten.

Originele afbeeldingDe kinderen komen op een vakantie op de Paardekreek volop aan hun trekken. Een grote centrale speeltuin met trampolines, een overdekt kleuterbad, dat bij mooi weer open kan, zwem- en speelmogelijkheden in het Veerse Meer, maken ook hun vakantie tot een feest. En natuurlijk is er in de schoolvakanties een recreatieteam! Als je zo de hele dag bezig bent geweest of zomaar lekker heb zitten genieten, kun je de dag afsluiten: in het restaurant van de camping. En ook dan kun je nog genieten van het Veerse Meer, of een mooie zonsondergang.

Originele afbeeldingDe Paardekreek biedt natuurlijk ook de voorzieningen die horen bij een vier-sterren camping.

- Mooi en schoon sanitair
- Een wasserette
- Een winkel
- Snackbar, Restaurant
- Een overdekt kinderzwembad
- Een speeltuin
- Een waterspeeltuin
- Speelweide
- Tennisbaan
- Zwemgelegenheid in het Veerse Meer met een springtoren en een pontje
- Honden zijn toegestaan.
- Bootverhuur