Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Camping Vredenhoef Populair

Vredenhofweg 5
4493 NG Kamperland
Telefoon: 0113-371365
Bekijkhttp://www.vredenhoef.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingCamping Vredenhoef is een rustige, ruime camping, gelegen aan de voet van de stormvloedkering. Door zijn unieke ligging zijn het Veerse Meer, de Noordzee en de Oosterschelde te voet bereikbaar. Ideaal dus voor een strandvakantie en/of het uitoefenen van iedere vorm van watersport. De natuurrijke omgeving biedt ook ruime mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

Originele afbeeldingVredenhoef beschikt over luxe chalets welke het gehele jaar door te huur zijn. De faciliteiten zijn o.a.; betegelde badkamer met douche en toilet, keuken met vaatwasser, TV, internet(WIFI), centrale verwarming, groot terras met luxe tuinset en parasol. De chalets staan op percelen van 250 m2, welke worden afgeschermd door bossen, zodat u geniet van optimale ruimte en privacy. Onze gasten kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten van het omringende bugalowpark Noordzee Residence De Banjaard, waaronder gratis toegang tot het zwembad. Er is ook een supermarkt waar dagelijks vers brood afgehaald kan worden.
Bekijk voor meer informatie onze website.

Originele afbeeldingOnze kampeerplaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit, kabelTV en internet(WIFI). Er zijn moderne sanitaire voorzieningen waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van een wasmachine, centrifuge, vrieskist en koelkast. Voor rondtrekkende campers zijn er verharde plaarsen buiten het kampeerterrein, welke voorzien zijn van elektriciteit en een centraal watertappunt. Vredenhoef beschikt tevens over stallingruimte voor caravans en boten.