Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen Populair

Patrijzenlaan 1
4493 RA Kamperland
Telefoon: 0113-370000
Bekijkhttp://www.dekamperduinen.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingGesitueerd op het uiterste puntje van Noord-Beveland, aan de kustroute N57. Tussen het Veerse Meer en de duinenrand en Noordzee. Met alle geschetste mogelijkheden binnen handbereik. In Grand Hotel & Wellness de Kamperduinen hervindt u zichzelf!


Royale Kamers (34 m2)
Royale boxspringbedden, luxe badkamer met instapbad/douche, flatscreen tv en minibar.

Appartementen
Ruime woonkamer, fantastisch uitzicht open keuken, slaapkamer en luxe badkamer, flatscreen tv, airconditioning, etc. Parkeren in afgesloten parkeergarage is mogelijk.

Familie-appartementen
Ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en luxe badkamer. Meerdere flatscreen tv’s, airconditioning en met beschermde parkeermogelijkheid.

Originele afbeeldingPenthouses
Op de eerste verdieping bevinden zich enige luxe penthouses met één slaapkamer. Van alle gemakken voorzien en met een prachtig uitzicht over de Noordzeeduinen of natuurpark De Schotsman.

Familiepenthouses
Genieten van alle luxe op de bovenste verdieping, waar u de beschikking heeft over twee slaapkamers. Geweldig uitzicht over de duinen en De Schotsman. Met alle eerder genoemde voorzieningen.

Prijzen
U kunt al een kamer boeken vanaf € 99 inclusief ontbijt en wellness.

Vergaderen
Twee luxe boardrooms, elk afgestemd op 12 gasten. Modern vergaderen, onderhandelen, deals sluiten, genieten van de lunch of het diner in onze Brasserie en uitwaaien aan het strand. Dé combinatie!

Culinair
In onze Brasserie proeft u de ultieme smaak van Zeeland in de vorm van vele regionale gerechten met als heerlijke hoofdmoot verse vis uit de Zeeuwse wateren. Onze chef en zijn team maken elk seizoen een selectie uit de mooiste ingrediënten en streekproducten en creëren daarmee keer op keer een culinaire verrassing die al uw verwachtingen overtreft.

Wellness
Originele afbeeldingHeerlijk dobberen in het verwarmde zwembad, ontspannen in de sauna en “nieuw” naar huis na een professionele schoonheidsbehandeling. Onze wellness faciliteiten: sauna, stoombad, infrarood sauna, bio-sauna en een sunshower. Verder een zwembad met jet-streams, dompelbad, stortdouche en whirlpool.

E-mail: info@dekamperduinen.nl