Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Pension D`Ouwe Smidse Populair

Noordstraat 26
4493 AG Kamperland
Telefoon: 0113-372352
Bekijkhttp://www.ouwesmidse.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingPension d'Ouwe Smidse is een gezellige en goed verzorgde gelegenheid, waar u onbezorgd uw vakantie, weekend of gewoon een nachtje weg kunt doorbrengen.

We heten u dan ook van harte welkom.
Originele afbeeldingOns pension beschikt over zes kamers, waarvan vijf 2-persoonskamers en een 1-persoonskamer. Op 3 kamers kan een bed bijgezet worden. De douches en toiletten bevinden zich op de gang. Bij de 2 grootste kamers krijgt u een sleutel van een eigen douche en beschikt u over een toilet op de kamer. Een heerlijk ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Originele afbeeldingEen menukaart voor een lekker broodje voor tussen de middag of een smakelijk diner is ook aanwezig. Wat dacht u van een biefstuk d'Ouwe Smidse?
We beschikken ook over draadloos internet en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Voor de kleintjes is er een kinderstoel in de eetzaal aanwezig en eventueel een campingbedje voor op de kamer.


In het mooie rustige Noord-Beveland vindt u Kamperland. Een uniek gebied voor de sportieve vakantie. Fietsen, wandelen en zeilen kunt u hier naar hartelust.
Het Veerse meer biedt vele kilometers surf- en waterplezier. Of... pakt u het liever wat ruwer aan? Dan biedt surfen op de Noordzee misschien uitkomst.
En... laat de wind u onverhoopt in de steek, dan kunt u lekker zonnebaden of wandelen op de uitgestrekte stranden.
Kortom een veelzijdig gebied, dat Kamperland en omgeving!