Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

CountryHouse de Vlasschure Populair

dorpdijk 12
4491 EC Wissenkerke
Telefoon: 0113-376033
Fax: 0113-376044
Bekijkhttp://www.countryhousedevlasschure.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingCountryHouse de Vlasschure is een heerlijke plek om vakantie te vieren. Het is van oorsprong een boerderij, waarin comfortabele appartementen en kamers zijn gemaakt, ieder met een eigen karakter. Het ligt op het Zeeuwse eiland Noord Beveland, centraal tussen Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland. CountryHouse de Vlasschure is de ideale uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door de polders en genieten van de weidse vergezichten over water en land. U vindt er nog wat u op vakantie zoekt: een ontspannen sfeer, een rustige ambiance en gemeende gastvrijheid!


Originele afbeeldingDe appartementen zijn geschikt voor 4 óf 5 personen en voorzien van 2 slaapkamers. Door het combineren van kamer en appartement kunnen er ook grotere gezinnen verblijven. Elk appartement heeft een douche, toilet, woonkamer, keuken met magnetron of oven en een televisie. Er zijn ook 2- en 3-persoonskamers. In het voor- en naseizoen zijn ook groepen van harte welkom. Denk bijvoorbeeld aan een familie- of vriendenweekend, réunies, vis-, fiets-, zeil- of andere groepen. Er kunnen 34 personen overnachten in de appartementen die onderling makkelijk te bereiken zijn. Als groep heeft u namelijk meerdere woonkamers tot uw beschikking. Gezellig samenzijn kunt u zo perfect combineren met een stukje privacy.


Originele afbeelding Er is een grote tuin met diverse zitjes, dieren, ruime parkeergelegenheid en een speelveld. In diverse appartementen kunt u uw hond mee nemen. Ook met een eigen paard bent u van harte welkom. U kunt deze bij ons stallen tijdens uw verblijf. De uitrijmogelijkheden zijn fantastisch op Noord-Beveland.


Wij zijn het hele jaar open. U kunt een appartement per week, weekend of midweek huren. Kamers zijn ook per nacht te huur. Andere mogelijkheden op aanvraag. Wij bieden ontbijtservice. U kunt bij ons een kinderstoel, kinderbedje, lakenpakket en handdoekset huren. Ook extra lange bedden [2.10m.], een wasmachine en droger zijn aanwezig.

Overzicht Faciliteiten

• 7 Appartementen voor 4 en 5 personen.
• Twee 2-persoons en 1 3-persoonskamer.
• Totaal 34 bedden.
• Ontbijtservice.
• Honden toegestaan.
• Eigen paard meenemen mogelijk.
• Grote tuin.