Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

De Pree e-Consult Populair

Oosthavenstraat 2
4486 AR Colijnsplaat ZL
Telefoon: 0113-693311
Fax: 0113-693399
Bekijkhttp://www.depree.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingGespecialiseerd internetadviesbureau dat u graag verder helpt bij uw vraagstukken op het gebied van internetmarketing- en communicatie. De brede kennis en ervaring op ICT- en marketinggebied staat garant voor professionele advisering en werkende oplossingen.

Originele afbeeldingMet een webportal van De Pree e-Consult bereikt u een optimale communicatie met uw bestaande en potentiële klanten, de webportals hebben een grote waarde als acquisitie-instrument. De opdrachtgevers worden begeleid vanaf het allereerste intakegesprek tot aan het moment dat de webportal een toppositie in de zoekmachines heeft bereikt. Deze Noord-Bevelandse toeristische webportal is een produkt van De Pree e-Consult en is samen met partners Softechmatrix en Proteus Producties gerealiseerd.

Originele afbeeldingOpdrachtgevers die alle voordelen van internet willen benutten kunnen nog een stap stap verder gaan dan de webportals. In een eenmalig verbetertraject worden de bedrijfsprocessen doorgelicht op zoek naar besparingen in tijd en geld op basis van internettechnologie.

De totale portfolio bestaat uit:
Webportal, website, internetstrategie, mini-enquete, redigeren teksten, vertalingen, projectbegeleiding, fotoreportage, internet concurrentieanalyse, copywriting, rotatiebanner systeem, linkcampagne, mailinglist, electronische formulieren, forum, chatbox, FAQ-manager, nieuwsartikelen systeem, evenementenkalender, trainingen, Open Source software, helpdesk, rankingrapport, doelgroepanalyse, PR-campagne, brandmanagement, besparingsonderzoek, kennismanagement, wetenschappelijk onderzoek, marktonderzoek, analyse bezoekersgedrag, remote control, online enquete, webvertisement, virtuele organisatie, Communitie of Practice, CRM-pakket, intranet, extranet, zoekmachine optimalisatie, audioconferencing, videoconferencing, webhosting, workshops, groupware