Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

FITZZ body & mind Populair

Hoofdstraat 49
4484 CB Kortgene
Telefoon: 0113-301779
Fax: 0113-301792
Bekijkhttp://www.fitzz.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingFITZZ BODY&MIND is een bedrijf, uitgegroeid uit een fysiotherapiepraktijk, met tegenwoordig veel meer mogelijkheden op gezondheidsgebied. Bewegen staat hierin centraal en wij laten graag mensen in deze ‘zittende maatschappij’ hiervan meegenieten.
Bewegen is een must!

Originele afbeeldingFITZZ wordt bemand door vier fysiotherapeuten, een acupuncturiste en een Pilatesdocente voor de groep op donderdagavond. U kunt voor de fysiotherapie vanaf 2006 zonder verwijsbriefje van de huisarts een afspraak maken. Verder kunt u bij FITZZ terecht voor fitness en de trilplaat. Ons centrum is niet groot maar erg gezellig en goede begeleiding vinden wij een must. Nieuw is de Nordic Walking training die tot de mogelijkheden behoort.

Ook voor ‘alternatieve therapieën’ kunt u bij ons terecht: acupunctuur, energetische geneeskunde, hypnotherapie en lichaamsgerichte psychotherapie, reflexzonetherapie, aurareading- en healing, homeopathie/fytotherapie en orthomuleculaire middelen (voedingssupplementen).

Originele afbeeldingWilt u meer weten? Bezoek onze website, komt u even langs, maar ook een telefoontje kan uiteraard. De contactgegevens treft u hierboven aan. Hopelijk tot ziens!