Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Minicamping Weizicht Populair

Noordlangeweg 19
4485 PK Kats
Telefoon: 0113-695680

Beschrijving:
Boven in de kop van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, liggen twee plaatsjes, Kats en Colijnsplaat. Daar midden tussen de landerijen, vindt u minicamping “WEIZICHT’. Met zijn 25 plaatsen, een oase van rust, centraal gelegen op nog geen kilometer van de doorgaande weg Goes-Zierikzee.

Familie van de Bilt heet u
van harte welkom.

Wanneer u bij ons aankomt, wordt u ontvangen in de recreatieruimte met een heerlijk kopje koffie of thee. U krijgt van ons een uitgebreide informatiemap. Hierin vindt u wat er in de buurt en op de andere eilanden zoal te doen is. Ook het nieuwsbord aan de zijkant van de receptieruimte kan u behulpzaam zijn in het vinden van een leuke activiteit voor u en of de kinderen. Wij hopen dat het u zal helpen er een onvergetelijke vakantie van te maken. Daarna helpen wij u naar uw plaats en hopen wij voor de rest van uw vakantie uw vraagbaak te zijn.

Onze informatiebalie is van maandag tot vrijdag open van 9.00 tot en met 17.00 uur. Hier kunt u terecht voor:
• voor de huur van fietsen, fietsstoeltjes voor de kleinsten en gratis fietsroutes.
• kleine technische mankementen.
• het invriezen van uw koelelementen.
• uw vakantiewasje en allerhande informatie over Zeeland

Voor de kinderen zijn er, duidelijk in het zicht van alle plaatsen, twee speeltuintjes, waar naar alle lust geklauterd, geschommeld en gegleden kan worden. En voor de kleintjes een echte Mamaloe-wagen met krijtjes, blokjes etc.
De grotere kinderen en de volwassenen kunnen zich uitleven op een groot sport-, speel- en vliegerveld. U kunt daar ongestoord een partijtje basketballen, voetballen, volleyballen of, bij winderig weer, een vlieger oplaten. De trampoline en, in ons binnenspeelhonk, de airhockeytafel, zijn bij de kinderen favoriet.

Daarnaast hebben we allerlei soorten boerderijdieren. Kwebbel, Knabbel en Babbel de geiten, Madelief de gans, Hendrik en Hendrika de Kaapse eenden, poezen, kippen en natuurlijk onze siereendjes. s' Middags rond vijf uur samen met de boer de beestjes eten geven!!
De camping is beschut door een brede windsingel. Uw plaats is ruim, afgebakend door lage hegjes, ligt zonnig en is voorzien van water aan- en afvoer en elektra (10 amp). U kijkt vanuit elke plaats op het speelterrein, boerenerf met zijn fruitbomen en boerderijdieren en vanaf diverse bankjes heeft u een fraai uitzicht over ons mooie Zeeuwse landschap.

Onze camping beschikt over twee, zeer goed onderhouden, modern ingerichte toiletgebouwen. U heeft de beschikking over 6 toiletten, 6 douches, 2 wastafels, een grote spiegel en voor de heren natuurlijk een scheerstopcontact. Ook aan de gezinnen met hele kleine kinderen hebben we gedacht. Er is een douche met verwarming en een baby aankleed kussen. Daarnaast zijn er buiten twee overdekte spoelgelegenheden voor de dagelijkse afwas. En laten we ook het vakantiewasje niet vergeten. Er staat een wasmachine en een droger tot uw beschikking tegen vergoeding. Uw koelelementen kunnen in de vriezer en er is een koelkast aanwezig voor diegene die ons met de tent komen bezoeken.

In de receptieruimte (of lekker buiten) bakken we voor de kinderen regelmatig pannenkoeken of zitten we te knutselen. Ook wordt deze ruimte gebruikt om op slechtere dagen films te draaien voor de kinderen. U vindt er brochures, maar ook tijdschriften en boeken die geleend kunnen worden. Voor de kinderen word er met regelmaat iets georganiseerd. Een ritje met de kar of een speurtocht, sjoelen of spelletjes op het veld.

Wilt u iets gaan bekijken maar u weet niet waar u moet zijn? Aarzel dan niet om te vragen. Met de gouden- en de vvv-gidsen en alle info die we tot onze beschikking hebben kunnen we u vast en zeker op weg helpen.

Vrijdagavond komt de kaasboer op het terrein. En iedere Zaterdagavond, rond de klok van achten de “koffieklets”. Voor diegene die willen, koffie met (meestal) eigengebakken cake, en héél wat lol.