Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
Nieuws > Halloweenoptocht in Colijnsplaat
Halloweenoptocht in Colijnsplaat
Originele afbeeldingZaterdag 28 oktober wordt de jaarlijkse Halloweenoptocht in Colijnsplaat georganiseerd door Brassband Wilhelmina. Op een kar gezeten en al spelend, trekken de muzikanten langs de huizen gevolgd door alle griezelig uitgedoste kinderen. Start is om 19.00 uur bij De Brug.

De route:
Starten bij "de Brug", rechts de Havelaarstraat in richting Oost Havenstraat, links de Havenstraat in, links de Voorstraat in, links Havelaarstraat naar de Ringweg. Linksaf de Krokusstraat in, vervolgens de Hovenierstraat en rechtsaf richting de Hoge Weie. Dan linksaf de Klein Wassinkstraat in, rechtdoor naar de Rozenstraat en dan weer linksaf de Havelaarstraat in en eindigen bij "De Brug".

Indien de kar niet door de straat kan, zal de route iets worden gewijzigd. Graag opletten met parkeren, vooral in de bochten.

Tijdens de Halloweenoptocht zullen er veel kinderen verkleed langs de deuren komen om een snoepje te vragen. De Brassband zou het leuk vinden als u ook dit jaar weer gezellig meedoet en evt. wat aan de aankleding van uw huis doet. Mogen de kinderen bij u aan de deur komen? Brand dan een kaarsje in de tuin. Wilt u niet mee doen en vindt u het vervelend als ze aanbellen? Plak dan een briefje bij de bel.
  Druk artikel af Verstuur artikel