Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
Informatie > Evenementen > Kortgeense Havendagen
Kortgeense Havendagen
Originele afbeeldingBegin juli worden in Kortgene de bekende Havendagen gehouden. Het is een 4-daags spektakel waarbij er voor iedereen wat te doen valt. Centraal hierin is de grote feesttent die bij de jachthaven op het Havenplateau met het fotogenieke Havenfront is opgesteld. Op donderdagavond wordt de aftrap gegeven met een spetterende feestavond.
De vrijdagavond begint met een speciaal programma voor de jeugd met speciale attracties. Aansluitend is de rest van de avond voor de ouderen.
Originele afbeeldingZaterdag is de belangrijkste dag van de Havendagen en dan zijn er naast de gezellige braderie in het dorp vanaf 10 uur allerlei activiteiten en bezienswaardigheden op en rond het Havenplateau. Erg populair zijn de rondvaarten op het mooie Veerse Meer en ook is het erg leuk om gebruik te maken van het toeristische pontje dat vroeger de belangrijkste verbinding was met de buitenwereld.

Originele afbeeldingOm 21.00 uur begint een feestavond in de feesttent. Met een drankje en een dansje wordt het dan al gauw laat en daar is bij het afsluitende programma op zondag rekening mee gehouden. Om 12.00 uur is er dan een koffieconcert om weer op adem te komen, waarna om 14.00 uur de Kortgeense Havendagen afgesloten kunnen worden.

Gerelateerde informatie

  Druk artikel af Verstuur artikel