Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
Informatie > Aanmelden voor Week van de Amateurkunst
Aanmelden voor Week van de Amateurkunst
De gemeente Noord-Beveland heeft zich aangesloten bij de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze wordt gehouden van 21 tot en met 31 mei. Inwoners van onze gemeente, die op welke manier dan ook kunstzinnig of creatief bezig zijn, kunnen deelnemen. Opgeven kan tot 17 april via de WAK website www.wakzeeland.nl

In het WAK programma op Noord-Beveland zitten in ieder geval twee evenementen voor jonge muzikanten in de leeftijd van 12 tot en met 24 jaar. Er zal in Noord-Beveland een extra voorronde van Classic Fever zijn.
Deze wordt gehouden op zaterdagavond 22 mei in het dorpshuis van Geersdijk. Hier komen de muziekgenres klassiek, jazz, folk en andere -vooral akoestische- muziekgenres aan bod. Op 28 mei wordt North Beveland Contest (NBC) georganiseerd, dit is een talentenjacht voor aspirerende dj`s en bandjes. De winnaar van NBC mag optreden op Peerock 2010 in Colijnsplaat en mogelijk ook op het Molenmuziekfestival in Kortgene.

Noord-Bevelandse amateur beeldende kunstenaars krijgen zaterdag 22 mei onder andere de mogelijkheid om hun werken in Galerie Prunier te tonen omlijst door muziek.

Opgeven kan tot 17 april voor de Week van de Amateurkunst, via de WAK website. Daar vindt u ook meer informatie.

Bron: Noord-Bevelands Advertentie- en Informatieblad
  Druk artikel af Verstuur artikel