Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
Originele afbeeldingGa heerlijk zwemmen in het Wissebad te Wissenkerke! Geopend tijdens de vakanties en door de week volgens schema. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een winkeltje en kluisjes. Tot gauw!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingElke maandag in juli en augustus rijdt er een zomerbus tussen Goes en Noord-Beveland. Meerijden met deze semi-cabriobus is een unieke beleving. In de Amerikaanse bus rijdt een gids mee die onderweg over de stopplekken en de omgeving vertelt. Iedereen in het bezit van een ZeelandPas kan onbeperkt meerijden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe infogids is vanaf begin april verspreid over alle huishoudens op Noord-Beveland maar is ook gratis verkrijgbaar bij verblijfsaccommodaties, het VVV, attracties, horeca en middenstanders op het eiland en bij diverse adressen elders in Zeeland. Zie voor de bladerbare versie www.infogidsnoordbeveland.nl.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingPromotie Zeeland Delta heeft een mobiele website, een zogenaamde web-app gelanceerd. Via de website routesinzeeland.nl is het vanaf heden bijvoorbeeld mogelijk om met het knooppuntensysteem een eigen fiets- of wandelroute samen te stellen en deze vervolgens met anderen te delen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWanneer je door Zeeland fietst, kom je altijd een keer bij het water uit. En bij het zien van een strook land aan de horizon begint het te kriebelen. Je wilt het liefst zonder omweg naar de overkant. Dat kan. In de zomermaanden doorkruisen diverse pontjes de provincie.
  Druk artikel af Verstuur artikel