Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Neuigkeiten

_MSC_ORIGINAL_IMAGEOp zaterdag 2 september vindt het Boerenontbijt voor nieuwe inwoners plaats vanaf 9.00 uur in Proefboerderij de Rusthoeve (Noordlangeweg 42 Colijnsplaat). Dit ontbijt is voor nieuwe inwoners die zich sinds 1 augustus 2016 op Noord-Beveland hebben gevestigd. De ingrediënten worden geleverd door de plaatselijke ondernemers.
_MSC_ORIGINAL_IMAGEGa heerlijk zwemmen in het Wissebad te Wissenkerke! Geopend tijdens de vakanties en door de week volgens schema. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een winkeltje en kluisjes. Tot gauw!
_MSC_ORIGINAL_IMAGEElke maandag tot en met 31 augustus rijdt er een zomerbus tussen Goes en Noord-Beveland. Meerijden met deze semi-cabriobus is een unieke beleving. In de Amerikaanse bus rijdt een gids mee die onderweg over de stopplekken en de omgeving vertelt. Iedereen in het bezit van een ZeelandPas kan onbeperkt meerijden.
_MSC_ORIGINAL_IMAGEKom eens een keer kijken bij de Pompoenwinkel in Geersdijk en zie hoe verschillende pompoenen en kalebassen groeien. Neem een kijkje in de kas, de bloementuin, bij de artisjokken en in de winkel. Ook kunt u even relaxen op het terras aan de vijver.
_MSC_ORIGINAL_IMAGELekker genieten in de buitenlucht op een paard tijdens een ontbijttocht of dagtocht. Ook losse huifkartochten en buitenritten te boeken. Voor alle ritten vooraf aanmelden. Meer info en reserveren op www.stalhouderijdekok.nl of via 06 -17256362.
_MSC_ORIGINAL_IMAGEKom zelf je fruit plukken, elke donderdag in juli en augustus bij de Zelfplukkerij aan de Molenweg 3 in Colijnsplaat! Geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Rode, witte en zwarte bessen, frambozen, bramen en nog veel meer (let op niet alle soorten fruit zijn tegelijk rijp!) Meer informatie www.zelfplukkerij.nl
_MSC_ORIGINAL_IMAGEIn het zomerseizoen is de tempel dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Ervaar de magie van de godin Nehalennia uit de Romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente expositie. Kijk voor alle info op www.facebook.com/nehalenniatempel of mail naar eenhoorntrec@gmail.com.